Comutare in navigare
Cosul meu 0

Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A WEBSITE-ULUI LEGOGO.RO

 

Utilizarea website-ului LeGogo.ro constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor cuprinse in aceasta sectiune. Administratorul website-ului este SC MARLU COUTURE SRL. Datele de identificare si contact ale administratorului website-ului sunt incluse pe pagina aferenta de pe prezentul website.

 

Continutul website-ului, drepturi de proprietate intelectuala

Administratorul website-ului LeGogo.ro (SC MARLU COUTURE SRL) isi rezerva dreptul de a modifica, in orice moment, continutul scris si grafic al website-ului, inclusiv continutul prezentului document, fara o notificare prealabila a persoanelor care il utilizeaza (utililizatori). Utilizatorii vor avea acces permanent si nemijlocit la prezenta sectiune de Termeni si conditii de utilizare, in vederea consultarii.

Nici unul dintre elementele de continut al prezentului website nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, expus etc. de parti terte, in alte scopuri decat cele permise. Extragerea si/ sau folosirea oricarui element de continut in scopuri comerciale, fara consimtamantul acordat in scris, in prealabil, de catre administratorul acestuia, nu este permisa si constituie o incalcare a termenilor si conditiilor de utilizare. De asemenea, este interzisa afectarea sau modificarea in orice fel a elementelor de securitate a website-ului, cu elementele si optiunile de functionalitate si alte elemente ce tine de buna functionare a acestuia.

 

Utilizarea website-ului

Administratorul website-ului incurajeaza utilizatorii sa verifice cu atentie specificatiile produselor pe care le achizitioneaza. Fotografiile incluse website au caracter informativ si trebuie tratate ca atare.

Sectiunea de Informatii Utile cuprinde detalii referitoare la plasarea comenzilor online, precum si modalitatile de plata si expediere disponibile utilizatorilor.

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiune ale website-ului, este necesara crearea unui cont pe aceasta platforma online. Utilizatorii cunosc si se declara de acord cu faptul ca isi asuma integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului astfel creat.

Utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea prezentului website. SC MARLU COUTURE SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite ca urmare a folosirii sau introducerii neglijente sau incorecte din partea utilizatorului a oricarui aspect ce tine de securitatea si confidentialitatea actiunilor si datelor proprii.

 

Prevederi legale, date personale

Utilizatorii website-ului LeGogo.ro cunosc si se declara de acord cu faptul ca functionarea prezentului website, precum si utilizarea acestuia se realizeaza prin respectarea legislatiei romanesti in vigoare.

Datele personale ale utilizatorilor sunt folosite de catre administratorii website-ului LeGogo.ro doar in scopul declarat al prezentei platforme online: confirmare comanda, expediere produse, scopuri de marketing și promovare, creare baza de date cu clienti interesati de produsele/ serviciile/ facilitatile/ ofertele puse la dispoziție de catre SC MARLU COUTURE SRL etc.

Conform prevederilor stipulate in Legea nr. 677/ 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, precum si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, SC MARLU COUTURE SRL are obligatia de a administra, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre utilizatorii website-ului LeGogo.ro.

 

Limitarea raspunderii

SC MARLU COUTURE SRL nu poate fi facuta responsabila si nu garanteaza, expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea website-ului, informatiile sau continutul website-ului, materialele sau produsele prezentate pe acesta. Administratorul website-ului LeGogo.ro face eforturi permanente pentru a mentine acuratetea informatiilor disponibile pe aceasta platforma online. Cu toate acestea, utilizatorul intelege si este de acord cu faptul ca pot aparea neconformitati sau erori de operare.

 

Dispozitii finale

Dacă oricare dintre clauzele stipulate in prezentul document va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, respectiva clauza nu va afecta valabilitatea celorlate clauze. Odata cu lansarea unei comenzi prin intermediul sistemul informatic de pe website, utilizatorul accepta, fara obiectii si irevocabil, termenii si conditiile de utilizare, acestea avand valoare similara cu un contract valabil incheiat intre cele doua parti (administrator website, respectiv utilizator website).

Pentru orice intrebari sau nelamuriri referitoare la cele prezentate in sectiunea de Termeni si conditii de utilizare, utilizatorii sunt rugati sa contacteze administratorii website-ului. Datele de contact sunt disponibile pe pagina aferenta de pe prezentul website.