Comutare in navigare
Cosul meu 0

Despre Le Gogo

 

Povestea LeGogo porneste la drum in anul 2016 cu ideea de a aduce pe piata romaneasca branduri internationale de lux pentru copii. In scurt timp businessul a devenit o pasiune pentru noi, iar munca de zi cu zi cu produse delicate, multe facute de mana, cu stiluri diverse, intre clasic chic, modern sau retro a reusit sa trezeasca interesul clientilor nostrii. LeGogo propune un nou concept in lumea fashion a celor mici, un concept prin care oferim clientului servicii de lux, la inaltimea produselor noastre. Sloganul nostru "Growing up with style!" exprima dorinta de a insotii copilul din primele lui zile pana in adolescenta.

 

Despre Despre Despre

 

 

Pentru inceput am adus cateva din numele sonore din sectorul fashion kids, cum ar fi Marlu, Emile et Rose, Nanan, Lapin House, Twin Set, Vivetta. In curand lista noastra de designeri o sa cuprinda si alte branduri sonore, calitatea si diversitatea fiind doua dintre valorile pe care le apreciem. In fiecare an, echipa nostra viziteaza marile targuri de moda pentru copii, din importante orase ale lumii, alegand cu mare grija colectii pentru clientii nostrii.

 

imagine-targ-fashion

Avem un mare respect pentru clientii nostrii, incercam sa aducem in Romania si nu numai, ultimele tendinte in moda de copii, sa acordam un serviciu de calitate, sa asistam in orice fel de problema pe parcursul navigarii, a efectuarii comenzilor si livrarilor. Ne dorim un Client LeGogo cu zambetul pe buze!