Comutare in navigare
Cosul meu 0

Retur

Conform legislatiei in vigoare SC MARLU COUTURE SRL ofera dreptul cumparatorilor de pe site-ul legogo.ro sa returneze produsele achizitionate indiferent de motivul returului.
In acest sens, mai jos se regaseste regulamentul si procedura de returnare a produselor.

Regulament:

 - cumparatorul este obligat sa anunte in termen de 14 zile de la primirea coletului retragerea din contract prin intermediul completarii online a formularului de retur regasit mai jos sau prin completarea si transmiterea prin intermediul DPD Curier, Posta Romana sau orice alta firma de curierat la adresa Strada Regina Maria nr 5C, Cluj-Napoca, Cluj a formularului care poate fi descarcat de la adresa web https://www.legogo.ro/formular-de-retur.pdf.

- cumparatorul este obligat sa transmita produsele care fac natura returului in termen de 14 zile de la anuntarea retragerii din contract la adresa Str Regina Maria nr 5C, Cluj-Napoca, folosind serviciile de transport oferite de DPD Curier, Posta Romana sau orice alta firma de curierat.

- produsele returnate trebuie sa se prezinte exact in starea in care au fost in momentul in care le-a primit, sa nu prezinte urme de deteriorare, utilizare, zgarieturi, ambalajul sau etichetele sa fie deteriorate si sa fie insotit de factura de achizitie.

- SC MARLU COUTURE SRL este obligata sa returneze banii aferenti produselor returnate prin intermediul transferului bancar in contul specificat de catre cumparator in termen de 14 zile de la preluarea coletului returnat, dupa verificarea produselor care fac natura retragerii din contract.

- costurile de transport, prestate de compania aleasa de cumparator pentru a returna produsele, vor fi suporate de catre cumparator exclusiv, SC MARLU COUTURE SRL nu are nici-o obligatie in acest sens.

Pentru a facilita returul produselor de catre cumparatori, SC MARLU COUTURE SRL a intocmit o procedura de returnare prezentata mai jos.

Etapa 1

- anuntarea de catre cumparator in termen de 14 zile de la primirea coletului a intentiei de retragere din contract prin intermediul completarii online a formularului de retur regasit la adresa web https://www.legogo.ro/ formular-de-retur sau prin completarea si transmiterea prin intermediul DPD Curier, Posta Romana sau orice alta firma de curierat la adresa Strada Regina Maria nr 5C, Cluj-Napoca, Cluj a formularului care poate fi descarcat de la adresa web https://www.legogo.ro/ formular-de-retur.pdf.

Etapa 2

- anuntarea telefonica la numarul 077494733 a intentiei de retragere din contract, pentru a evita eventuale intarzieri de primire a formularului de retragere de retur.

Etapa 3

- transmiterea produselor care fac natura returului prin intermediul DPD Curier, Posta Romana sau orice alta firma de curierat la adresa Strada Regina Maria nr 5C, Cluj-Napoca, Cluj  si anuntarea ulterioara a plasarii coletului.

 Etapa 4 

- SC MARLU COUTURE SRL va transfera intr-un cont bancar al cumparatorului specificat de catre acesta contravaloarea produselor returnate.

 

Download

Formular returnare produse