Comanda rapida 0745 201 041

Despre

DESPRE

Le Gogo propune publicului din Romania un concept pret-a-porter unic si inedit – Marlu, creat exclusiv pe considerente ce tin de stil, calitate si delicatete. La baza creatiilor Marlu stau originalitatea, elementele de inovatie folosite in design, precum si calitatea superioara a tesaturilor. Toate acestea recomanda produsele Le Gogo, conferindu-le o nota de exclusivitate subtila, oferita cu drag copiilor si parintilor, deopotriva. Marlu este un brand prezent pe piata internationala de mai mult de 25 de ani. In tot acest timp, s-a remarcat nu doar prin intermediul calitatii articolelor propuse publicului interesat, ci si prin participarea – alaturi de case prestigioase de moda – la targuri dedicate din gama „Fashion Bebe”, pentru inalta moda italiana.

Texturile fine, materialele placute la atingere, detaliile ornamentale aplicate manual, contururile si liniile armonioase contribuie la pozitionarea colectiilor de hainute si accesorii pentru bebelusi in topurile internationale de eleganta si rafinament. Noua linie vestimentara „haute couture” include creatii de ceremonie, care etaleaza un stil rafinat, modele incantatoare si elemente cu sclipiri minunate pentru accesorizare.

Compania aduce garantia originalitatii pentru produsele pe care le pune la dispozitia publicului interesat, despre care are convingerea ca apreciaza cu adevarat atentia la detalii si minuțiozitatea cu care elementele de stil si culorile sunt combinate in colectiile propuse.

  • Despre
  • Despre
  • Despre
  • Despre

Cauta produse

search